Хората, които са изградили Смолянска област и са учили цели

...
 Хората, които са изградили Смолянска област и са учили цели
Коментари Харесай

Емил Хумчев, БСП: Фонд за развитие на Родопите ще спаси Смолянския край

 _2024 izbori_v013

 

„ Хората, които са построили Смолянска област и са учили цели генерации, предавайки опита си, би трябвало да имат устойчиво посланичество в Народното събрание и Европейския парламент. А това може да стане със мощно ляво посланичество на Българска социалистическа партия. Ние сме единствената партия, която не излъга гласоподавателите си, която има ясна стратегия за развиване на страната и която се бори за ползите на народа ”.

Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” Емил Хумчев на среща в Девин. В диалога за избора, който би трябвало да създадем на 9 юни се включи претендентът за евродепутат и доскорошен български представител в Европейския парламент Цветелина Пенкова. На срещата участваха кметът на Девин Здравко Иванов и заместникът му Диана Чаушева.

„ Още един път ще го кажа - най-бедният, най-застаряващият регион би трябвало да има социалистическо посланичество, тъй като през последните години избираме четирима десни депутата, които нищо не са създали, нямат и стратегия “, съобщи Хумчев. Той уточни като образци свлачището при Тикале, разрушените сектори по пътя Смолян – Девин, Тешел – Триград, Смолян – Рудозем и редица други.

Хумчев съобщи, че и негласуването значи безусловно нищо да не се случи още веднъж. Той показа програмата на Българска социалистическа партия за развиване на страната и региона, като подчертава на това, че в случай че бъде определен ще работи за основаването на фонд за Родопите, Странджа-Сакар и Северозапада, които са в отчайващо състояние.

Като свои приоритет той уточни и работа в посока на това лечебните заведения да не са търговски сдружения и работа в тясна връзка с кметовете на общини. „ Българска социалистическа партия остава обществен дирек, по този начин както го потвърди при присъединяване си в ръководството през 2022 година, реализирайки огромна обществена стратегия за хората в размер на 22 милиарда ”, съобщи Емил Хумчев и добави:

„ Продължаваме: Българска социалистическа партия ще работи за заслужено преизчисление на пенсиите, за безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, за още обществена поддръжка на хората, предлагайки съответни и действителни ограничения ”, уточни социалистът.

По думите му като регионален шеф, дружно с управлението на Българска социалистическа партия са се борили като лъвове да трансформират обстановката в земеделието и горите, само че, за жалост, след рухването на държавното управление всичко се е върнало назад.

„ Няма да пропусна и образованието, ние живеем в сложен регион, само че с умни деца и би трябвало да поддържаме по всевъзможен метод образованието им, създавайки модерни и мосерни условия ”, уточни лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ”.

„ Само с общи дейности и взаимна политика на представителите ни в Народното събрание и Европейския парламент може да реализираме действителни положителни резултати за България ”, категоични бяха Емил Хумчев и Цветелина Пенкова. „ Изключително значимо е да се гласоподава на 9 юни както за народни представители, по този начин и за членове на Европейския парламент (ЕП), като свързаността на двата избора и смисъла на този двоен избор дава опция да имаме можещи, кадърни, стимулирани и работещи хора както в Народно събрание, по този начин и в Екологичен потенциал ”, прикани Цветелина Пенкова и добави:

„ Трябват хора, които си правят работата с достолепие и отговорност, тъй като огромна част от законите, които преглеждаме тук, в Народното събрание, се задават от рамката, която е призната в Европа. Над 70% от законите, които се преглеждат в Народното събрание са основани на европейски законодателства. Горда съм, че имах опцията да съставлявам Българска социалистическа партия в последните пет години в Европейския парламент, тъй като ние останахме единствената партия, която не излъга, не промени, не подведе своите съидейници и гласоподаватели. Ние не се оставихме да бъдем подмамени, да лъгани и да ставаме част от безпринципни сглобки. И това би трябвало да ни дава едно самочувствие, когато приказваме и за идните избори, тъй като в действителност сме разнообразни “, сподели Пенкова.

Тя увери хората, че социалистите в Европа няма да се откажат и ще продължат битката за мир, до момента в който той не бъде реализиран. Защото, единствения излаз от обстановката сега са договаряния, с цел да спрат да се дават почтени жертви от двете страни всеки ден.

За енергетиката: „ Основен приоритет на Българска социалистическа партия постоянно е била отбрана на нуклеарната енергетика, с цел да може семействата да заплащат ниски сметки за ток и промишлеността и производствата да работят ”, акцентира претендентът за евродепутат Цветелина Пенкова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР